Mitä mainiointa alkanutta vuotta, ystävät kalliit! Tammikuu on lähtenyt kokkausmielessä vähän tylsästi liikkeelle: semmoisella makaronia & jauhelihakastiketta -linjalla, tiedättehän. Ei mitään kertomisen arvoista. Siksipä palaan vielä hetkeksi muistelemaan joulukuuta, jolloin tuli tehtailtua pikkuruinen erä näitä piparmintulla maustettuja suklaanamuja; onneksi en ehtinyt näitä vielä viime vuoden puolella mainostamaan, muuten ei olisi nyt kerrassaan mitään blogiin laitettavaa. :) Punaisen ja valkoisen sävyineen nämä söpöläiset sopivat herkkulahjaksi sekä joulun aikaan että ystävänpäivänä, joka muuten rupeaakin kohta jo horisontissa häämöttämään. (Kuten myös Runebergin päivä ja laskiainen ja kansainvälinen Nutella-päivä ja ja ja.... Yhtä juhlaa tämä elämä! :D) Kivasta karkki-ideasta kiitokset Painted By Cakes -blogiin!



Piparminttu-valkosuklaanamut (noin 10 kpl)

65 g valkosuklaata
piparminttukarkkeja

Paloittele suklaa ja sulata se varovasti esim. mikrossa. Jaa suklaasula pikkuisiin karkkivuokiin ja ripottele päälle rouhittua piparminttukarkkia. Nosta namut kylmään jähmettymään.