"Suklaasydän, tinakuoret..." ja miten se nyt menikään, bumtsibumbum. Tinakuoret jäivät kyllä tällä kertaa askartelematta, mutta valkosuklaisia sydämiä sain muutaman tehtailtua sillä välin, kun pikkumies veteli päiväunia. Näitä herkkuja voi rouskutella ihan sellaisenaan (terv. nimim. Kokemusta on) tai käyttää vaikkapa Wiener nougat -moussella täytetyn kakun koristeeksi.

Wieniläiset suklaasydämet (n. 14 kpl)

130 g valkosuklaata
½ dl Wiener nougat Crushia

Taittele suklaa paloiksi ja sulata varovasti, esim. mikrossa miedolla lämmöllä. Kääntele Wiener nougat -rouhe joukkoon ja jaa massa suklaamuotin koloihin. Nosta pakkaseen jähmettymään. Minulla oli käytössä tämmöinen silikoninen muotti, ohjeen suklaamäärä ei ihan riittänyt täyttämään kaikkia kolosia: