keskiviikko, 18. huhtikuu 2012
Merten klassikko
Klassiset katkarapuleivät
katkarapuja (pakaste)
kovaksi keitettyjä munia
kurkkua
tomaatteja
isoja paahtoleipäviipaleita
ruohosipulituorejuustoa
majoneesia
salaatinlehtiä
mustapippuria
tuoretta tilliä
sitruunaa
Sulata katkaravut pakkauksen ohjeen mukaisesti ja valuta lävikössä ylimääräiset nesteet pois. Siivuta keitetyt ja jäähtyneet kananmunat, viipaloi kurkku ja tomaatit; meidän lähikaupassamme on nyt ollut älyttömän maukkaita pisaratomaatteja, joten itse käytin tällä kertaa niitä. Voitele leipäviipaleet tuorejuustolla ja levitä päälle majoneesia. Asettele leiville salaatinlehtiä ja niiden päälle haluamasi määrä kananmunaa, kurkkua ja tomaattia. Nostele kruunuksi reilu keko katkarapuja, rouhaise pinnalle mustapippuria myllystä ja koristele koko komeus muutamalla tillinoksalla. Tarjoa leivät sitruunanlohkon kanssa.
PS. Kokeilkaapa sanoa "katkispostauksen" useamman kerran peräkkäin mahdollisimman nopeasti. Tuntuu toimivan vähän samalla tavalla kuin mustan kissan paksut posket. : D
Kommentit