sunnuntai, 28. lokakuu 2012
Hirviö lasissa!
Hirviö lasissa
1 pss (130 g) Dr. Oetkerin suklaanmakuista kakkumoussejauhetta
2 dl maitoa
1½ dl kuohu- tai vispikermaa
vaahtokarkkeja
mustaa marsipaania
Kaada moussejauhe ja kylmä maito kulhoon ja vatkaa vaahdoksi. Vaahdota toisessa kulhossa kerma ja sekoita se moussen joukkoon. Leikkaa vaahtokarkit saksilla kolmeen tai neljään osaan, jotta saat niistä sopivan ohkaiset viipaleet. Asettele vaahtikset leikkuulaudalle tai lautaselle tahmea puoli ylöspäin ja tee niiden keskelle reiät esim. pillin avulla. Pyörittele marsipaanista pieniä palluroita mustuaisiksi ja upota ne paikoilleen reikiin. Paina vaahtokarkkisilmät kiinni lasin sisäpintaan ja täytä lasi suklaamoussella.
Kommentit