Heipä hei, kaikki ihanaiset, ja anteeksi taaaaaaas! En ole bloggailua suinkaan unohtanut, nyt en vain muutamaan kuukauteen ole oikein ennättänyt kirjoittamisen pariin. Vaan tälläpä kertaa blogin hiljaiseloon on harvinaisen hyvä (ja suloinen <3) syy:

Muonavahvuutemme on siis kasvanut pienellä pojanpallerolla! Iloisen perhetapahtuman myötä kaikki luppoaikani katosi kuin taivaan tuuliin ja kokkailuharrastus sai hetkeksi väistyä vaippojen vaihtamisen ja maitobaarin ylläpitämisen tieltä... Tarkoitus on kuitenkin palata blogimaailmaan mahdollisimman pian, kunhan vain pikkumiehelle muodostuu jonkinmoinen järkevä vuorokausirytmi ja mamma saa kuitattua edes osan univeloistaan. : ) Olen jo toiveikkaana ruvennut vilkuilemaan keittokirjoja ja Testattavien Reseptien Listaa sillä silmällä, hiihaa!

Moni näyttää muuten piipahtaneen kurkkimassa blogia myös päivitystauon aikana: tammikuun 21. päivän kuluessa ylittyi jo 200 000 kävijän raja - aivan huikeaa ja mahtavaa ja uskomatonta ja ties vielä mitä! Vetää melkein sanattomaksi tuommoinen lukema. Iso kiitos kaikille uskollisille vierailijoille ja pysykäähän kuulolla, I'll be back! : ) Aurinkoisia talvipäiviä toivotellen,

Canelia