Bloggarikollega Arleenalta löysin tämmöisen oikein kivan broiskureseptin, jota piti oitis päästä testaamaan; minä kun tykkään tosi paljon hedelmistä sekä sellaisenaan että lämpimissä ruoissa (jälkiruoista ja leivonnaisista nyt puhumattakaan : D). Meidän isossa automarketissa sattui kauppapäivänä olemaan tosi huonosti broileria tarjolla, joten oli pakko ottaa valmiiksi hunajassa marinoituja tipuja, kun ei juuri muutakaan ollut. Syvä huokaus, pitäisi varmaan antaa kauppiaalle palautetta... Paketissa oli kolmen sijasta neljä filettä, ja niinpä päädyin nakkelemaan ruokaan kaikkea muutakin hieman enemmän kuin alkuperäisessä reseptissä oli mainittu. Alla Arleenan ohjeistamat määrät, itse en tullut kaikkea niin tarkkaan mitanneeksi. : )

Hedelmäinen broilerikasari

3 broilerin rintafilettä
1 iso sipuli
öljyä
1 rkl currya
1 tl chilijauhetta
suolaa
2 rkl tomaattipyrettä
1 tl basilikaa
pippurisekoitusta
1 pieni tölkki ananasta
1 dl makeaa siideriä
1 banaani
1 dl kermaa

Leikkaa fileet kolmeen palaan ja hienonna sipuli. Ruskista broilerit pannulla öljyssä ja mausta currylla, chilillä ja suolalla. Siirrä palat kasariin odottamaan. Kuullota sipulisilppu pannulla ja laita sitten sekin kasariin. Lisää joukkoon tomaattipyre, basilika ja pippuri. Kaada päälle ananastölkin liemi ja siideri; Arleena oli käyttänyt omenasiideriä, minulla oli makuna päärynä-lime.

Kypsytä ruokaa hiljalleen kannen alla noin 20 minuuttia. Lisää ananaspalat, viipaloitu banaani ja kerma, anna sitten vielä kiehahtaa. Itse syön broiskun seurana useimmiten riisiä, mutta tällä kertaa lisäkkeenä oli miehen toiveesta pappardelle-pastaa, hyvin kyllä maittoi senkin kanssa. : P