Syyskuussa jo vähän vihjailinkin, että elämässäni puhaltelevat nykyisin ihan uudet tuulet. Nyt taitaa olla korkea aika tehdä ensimmäinen paljastus, niihin muihin Isoihin Uutisiin palaan hieman tuonnempana. Siispä, TADAAH: olen tämän kuun alussa pakannut keittiötarvikkeet laatikoihin, napannut kisumisun kainaloon ja karistanut pääkaupunkiseudun tomut käpälistäni! Alla olevasta kuvasta moni varmaan arvaakin, missä päin Suomea tätä nykyä vaikutan. : D

Täällä elellään nyt pienen pintarempan ja muuttolaatikkokasojen keskellä, ja sama meno epäilemättä jatkuu vielä muutaman viikon. Blogiin on silti päivityksiä luvassa, koska eihän sitä nyt millään voi jaksaa aamusta iltaan vain purkaa tavaroita ja järjestellä paikkoja (eihän?) - välillä on päästävä karkaamaan ihanaisten keittiöpuuhien pariin. : )

Niin, ja ei muuten huolta: tämä virtuaalinen kyökkini pysyy edelleen omalla paikallaan eli blogi löytyy jatkossakin tästä vanhasta tutusta osoitteesta. Käykäähän ahkerasti kyläilemässä ja jättäkää tassunjälki vierailustanne, kommentteja on aina tosi mukava lukea!