Lainasin äidiltäni pääsiäislukemiseksi Kotivinkki-lehden, ja sieltäpä löytyikin vallan mainio jälkkäri-idea: suklaamunista ylläri-pyllärit pois ja hedelmäistä moussea tilalle, nam! Konsepti on siis napattu lehden sivuilta, mutta täytettä sävelsin taas itselleni hieman mieluisemmaksi... Alla on lueteltu minun käyttämäni ainekset ja määrät, jotka riittänevät ainakin kuuden suklaamunan täytteeksi.

1400779.jpg

Täytetyt suklaamunat

suklaamunia
1 dl kuohukermaa
1 tl vaniljasokeria
100 g appelsiininmakuista tuorejuustoa
1 banaani
muutama viipale säilykemangoa
hasselpähkinärouhetta

Leikkaa munien yläreunasta varovasti sen verran suklaata pois, että pystyt poistamaan yllätykset niiden sisältä. Vaahdota kerma ja makeuta se vaniljasokerilla. Hienonna munien yläreunoista pois leikkaamasi suklaapalat ja lisää ne vaahdon joukkoon. Sekoita mukaan myös tuorejuusto, soseutettu banaani ja pieniksi palasiksi leikatut mangoviipaleet. Lusikoi suklaamunat täyteen moussea ja ripottele pinnalle koristeeksi hieman hasselpähkinärouhetta.