Tätä Sunnuntain sivuilta löytynyttä ohjetta piti päästä testaamaan ihan jo pelkästään senkin takia, että kaakulla on niin hupaisa nimi. :D Oli kyllä suorastaan superihanaa pupellettavaa (vaikkei sisällä hippustakaan suklaata!), joten suosittelen lämpimästi kaikille juustokakkujen ystäville. Nyt onkin oiva ajankohta leipoa Peach Boys, se kun sopii sekä väreiltään että maultaan mainiosti pääsiäisen aikaan. Alla minun käyttämäni ainekset; tein taas pari pientä muutosta alkuperäiseen reseptiin.

1238960152_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pohja:

100 g margariinia
1 dl sokeria
1 muna
2½ dl vehnäjauhoja
½ tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria

Vuoraa irtopohjavuoan (halkaisija 22-24 cm) pohja leivinpaperilla. Voitele ja korppujauhota vuoan reunat.

Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaahdoksi. Sekoita joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan. Painele taikina vuoan pohjalle ja reunoille ylös asti. Nosta vuoka kylmään siksi aikaa, kun valmistat täytteen.

Täyte:

1 tlk säilykepersikoita
4 munaa
200 g maustamatonta tuorejuustoa
200 g vaniljanmakuista tuorejuustoa
½ dl juoksevaa rasvaa
½ dl sokeria
1 tl vaniljasokeria
2 rkl maissitärkkelystä

Valuta persikoista mehu pois ja soseuta hedelmät esimerkiksi sauvasekoittimella. Riko kananmunien rakenne kulhossa ja sekoita niiden joukkoon kaikki muut täytteen ainekset. Kaada täyte pohjan päälle.

Kypsennä kakkua 175-asteisen uunin alatasolla 50-60 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa mielellään yön yli. Irrota kakku varovasti vuoasta ja koristele vaikkapa persikkaviipaleilla, mansikoilla ja sitruunamelissalla.