Hiiulihei ja hurraa, ihan kohta raksuttaa kävijälaskurin lukema yli 75 000:n! Lämmin kiitos kaikille teille, jotka olette piipahdelleet seuraamassa keittiöni tapahtumia - toivottavasti jaksatte kyläillä ahkerasti myös jatkossa. :-) Nyt on korkea aika pyöräyttää käyntiin blogini ihka ensimmäinen

** ARVONTA **

1991945.jpg

Arvontaan voit osallistua jättämällä kommentin tähän postaukseen. Kaikenlaiset tervehdykset, risut, ruusut ja kehitysehdotukset blogin parantamiseksi ovat toki tervetulleita, mutta varsinainen kilpailukysymys on tämä:

Mikä on mielestäsi parasta (tai vähiten ikävää :-) syksyssä?

Itse olen aina ollut niin läpikotaisin kesäihminen, että välillä tuntuu kovin vaikealta jaksaa laahustaa läpi syksyn harmaiden ja sateisten päivien. Olisi kiva vihdoin oppia näkemään syksyssä myös hyviä puolia, ja tässä toivon teidän vastaustenne olevan avuksi. :-)

Arvonta päättyy näillä näkymin lauantaina 8.11.2008 klo 20.00, ja voittajalle on luvassa jotakin mukavaa leivontaan liittyvää. Muistathan merkitä kommenttiisi joko oman blogisi osoitteen (jos sinulla sellainen on) tai sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut helposti, mikäli voitto osuu kohdallesi!

Värikkäitä syyspäiviä ja onnea arvontaan kaikille,

t. Canelia

Edit 9.11.2008vastausaika on nyt siis päättynyt, arvon onnellisen voittajan lähipäivinä. :-)