Lettupannulla voi paistella kaikenlaista muutakin kuin lettusia, esimerkiksi pikkuruisia munakkaita. Tällä kertaa halusin sapuskaan hieman meksikolaista vivahdetta, joten tarjosin munakkaiden kanssa sipuli-paprikapaistosta, maissia ja ranskankermaa. Hyvin maittoi ja pikkunälkä karkasi vähäksi aikaa kauas pois. Resepti on vaihteeksi ihan omasta hatusta repäisty. : )

1243174633_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Minimunakkaat (noin 18 kpl):

5 munaa
5 rkl vettä
Chili Explosion -mausteseosta (Santa Maria)

Lisäksi:

1 oranssi paprika
1 sipuli
1 chilipaprika
1 dl pakastemaissia
ranskankermaa

Valmista ensin täyte: Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi, hienonna sipuli ja chilipaprika. Kuumenna tilkka öljyä paistinpannussa ja hulauta pilkotut kasvikset ja maissi kypsentymään. Paista, kunnes paprika on sopivasti pehmentynyt.

Riko kananmunien rakenne kulhossa, sekoita joukkoon vesi ja reilusti mausteseosta. Paista minimunakkaat lettupannulla miedolla lämmöllä. Tarjoile valmiit munakkaat heti kasvistäytteen ja ranskankermanokareen kanssa; halutessasi voit rouhaista vielä annosten päälle pari kierrosta Chili Explosionia.