Mieleni minun tekevi, aivoni ajattelevi... nimittäin Hellapoliisin reseptillä tehtyjä juustosarvia, joten ei kun leivontapuuhiin! Nämä pötkylät on valmistettu samaan tapaan kuin aiemmin tekemäni tomaatti-juustosarvet, täyte vain on erilainen. Oikein makoisia tuli kyllä näistäkin :-)

1388199.jpg

Taikina:

4 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
ripaus suolaa
2 dl juustoraastetta
50 g margariinia
1 prk kermaviiliä

Täyte:

valkosipulituorejuustoa
vihreää pestoa

Yhdistä keskenään kuivat aineet, juustoraaste ja pehmeä margariini. Lisää kermaviili ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina kahteen osaan ja kaulitse kummastakin puolikkaasta ympyrä; kannattaa käyttää apuna runsaasti jauhoja.

Leikkaa pyöreät taikinalevyt kahdeksaan sektoriin ja lusikoi kunkin sektorin leveään päähän noin teelusikallinen valkosipulituorejuustoa ja saman verran pestoa. Kääri sektorit sarviksi siten, että aloitat rullaamisen leveämmästä päästä, ja taivuta sarvia lopuksi hieman kaarelle.

Voitele sarvet kananmunalla ja ripottele pinnalle koristeeksi esim. unikonsiemeniä. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla 12-15 minuuttia.