Hoppeli hopp, nytpä tuli ruokabloggaaja hypänneeksi yli siitä, missä aita on matalin. Tai ehkä pikemminkin siitä, missä ei aitaa ole laisinkaan, ei mailla eikä halmeilla. Alla olevassa kuvassa on nimittäin huomattavan suuri osa eilisen ruokani aineksista, ja tomaatitkin ovat vain kuvausrekvisiittaa... : D Tämä taisi muuten olla ihka ensimmäinen kerta, kun ostoskoriini päätyi tuommoinen valmiskastike, mutta näillä näkymin ei kyllä jäänyt viimeiseksi: ainakin tämän purnukan osalta maku oli to-del-la positiivinen yllätys! Kastikkeessa oli omaan makuuni juuri sopivan lempeästi potkua, minä kun en hirveän tulisesta sapuskasta välitä. Jos on pakko hikoilla, niin mieluummin liikunnan kuin syömisen seurauksena. : )

Kookoscurrya voisi tietysti joskus kokeilla tehdä ihan itsekin: porkkanaa, paprikaa, sipulia, bambunversoja, kookosmaitoa ja niin päin pois. Mutta jos laiskottaa kovasti tai on kiire tai sekä että, niin vinkkaanpa tässä teille muillekin, että tuo Ben-sedän kokkaama versio on kerrassaan oiva vaihtoehto. Näin helposti valmistuu ateria parille syöjälle:

Kana-kookoscurry

250 g maustamattomia kananpojan fileesuikaleita
öljyä
1 prk Uncle Ben's Thai Coconut Currya
½ tlk ananaspaloja

Ruskista kanasuikaleita tilkassa öljyä noin viiden minuutin ajan. Lisää kastikepurkin sisältö ja anna porista kymmenisen minuuttia, sekoita loppuvaiheessa mukaan vielä ananaspalat. Tarjoile basmatiriisin kanssa.