... tai siis -broileri. Tässäpä taas helppoa, nopeaa ja hyvää -osastolle kuuluva sapuska - ja on kai tämä suhteellisen kevyttäkin, jos joku yrittää linjojaan vahtailla :-) Nappasin tämän ruoan idean Heikun blogista, mutta matkan varrella päätin lisätä kastikkeeseen muutaman aineksen, joita ei alkuperäisestä ohjeesta löytynyt. Tässä minun versioni:
1 pkt mandariinimarinoituja broilerinfileesuikaleita
½ sipuli
1 pieni prk ananaspaloja
1 prk mandariinilohkoja
½ kasvisliemikuutio
1 rkl hunajaa
2 tl (tai enemmän) kanelia
1 prk Valion Fraiche 5%
1 banaani
Ruskista ensin pannulla broilerisuikaleet, lisää sitten mukaan pieneksi silputtu sipuli ja kuullottele jonkin aikaa. Lisää ananaspalat ja jonkin verran ananaslientä (itse hulautin ajatuksissani koko purkin mehut, mutta vähempikin riittää, jos ei halua keittomaista lopputulosta ;-), mandariinit, liemikuutio ja hunaja. Kaada pannuun Fraiche, mausta kanelilla ja kiehauta. Lisää joukon jatkoksi viipaloitu banaani hieman ennen kuin kastike on valmista. Tarjoa esim. jasmiiniriisin kera.
Kommentit