Ankka ja Kuun Karkeloiden Minna heittivät minua tällaisella haasteella:

"Tehtävänanto: kerron mitä minulla on päälläni, kun saan tämän haasteen. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä. Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä."

Siispä vilkaisu meikäläisen kotiasuun: päälläni on tällä hetkellä alusvaatteiden lisäksi pitkähihainen vaaleanpunainen t-paita, beiget puolisääreen ulottuvat kangashousut (sisällä voi leikkiä, että on vielä kesä ja lämmin) ja vaaleanpunaiset Muumi-sukat :-) Kaulassa killuu yleensä koru, mutta nyt viikonloppuna olen vain lötkötellyt kotona poissa ihmisten silmistä ja siksi ollut aivan korutonna. Sormuksiakaan ei ole, huokaus...

Tämä haaste on tainnut kierrellä Blogistaniaa jo muutamia päiviä, joten suurin osa teistä kanssabloggaajistani lienee jo vastannut kysymykseen. Siispä en nyt enää haasta ketään erikseen - paitsi juuri SINUT, joka nyt luet tätä ja tajuat, että et ole aiemmin vielä joutunut haastetuksi! :-)