maanantai, 7. toukokuu 2012
Couscous-makkarapannu
Couscous-makkarapannu
3 porkkanaa
1 sipuli
2 lehtisellerin vartta
1 lenkkimakkara
1 rkl öljyä
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2½ dl couscousia
1 tl rakuunaa
½ tl kanelia
mustapippurirouhetta
1 dl mangochutneyta
Leikkaa kuoritut porkkanat suikaleiksi, silppua sipuli, viipaloi lehtisellerin varret ja lenkkimakkara. Kuumenna öljy paistokasarissa ja kuullota porkkanat, sipulit ja sellerit. Lisää kasariin vesi ja kasvisliemikuutio ja anna ruoan kiehua hiljalleen kannen alla viitisen minuuttia. Ruskista makkaraviipaleet paistinpannulla.
Lisää kasariin couscous, sekoita hyvin ja siirrä pois kuumalta levyltä. Jätä kannen alle hautumaan pariksi minuutiksi. Mausta couscous rakuunalla, kanelilla, pippurilla ja mangochutneylla. Kumoa couscous keoksi keskelle tarjoiluvatia ja asettele sen ympärille makkaraviipaleet. Koristele halutessasi lehtisellerin lehdillä.
Kommentit