Tällä viikolla vietän kauan kaivattua talvilomaa kaukana Helsingin humusta. Pari ensimmäistä päivää meni lähinnä isoja univelkoja maksellessa, mutta sainpas sentään vihdoin leivottuakin jotain: pitkästä aikaa ihanaista Baileys-kaakkua, slurps! : P

Kakku on tehty 24 cm:n irtopohjavuokaan vanhalla tutulla reseptillä; uutta oli lähinnä se, että käytin tällä kertaa pohjaan gluteenittomia Digestive-keksejä. Koristeet valmistin tummasta suklaasta Wiltonin muotilla, jota testasin nyt ihka ensimmäistä kertaa. Lehdenmalliset suklaat onnistuivat hienosti, mutta muut kuviot oli hiukan hankalampi saada ehjänä irti muotista; vaatii vissiin harjoittelua tämäkin touhu... Itse en tuota kuvan yksilöä päässyt maistelemaan, mutta kuulemma oli ihan hyvää. : )