Huh, kylläpä on aika vierinyt nopsasti eteenpäin! Piti arpomani sen pienen syyskisasen voittaja jo toista viikkoa sitten, mutta sen verran on nyt piisannut vilinää ja vilskettä, että en ole liiemmin ennättänyt bloggailemaan. Pahoittelut viivästyksestä! Vaan nyt alkaa h-hetki vihdoin lähestyä: kuten kuvasta näkyy, täällä jo etsitään onnellista voittajaa kissojen ja koirien kanssa. Tai no, kissojen kanssa lähinnä, tai siis yhden kissan. :-)

Arvonta suoritetaan jossakin vaiheessa kuluvaa vuorokautta ja voittajan nimen julkistan iltasella. Jännitys tiivistyy...

2091517.jpg 

Edit illalla: No niin, nyt on sitten arvonta suoritettu! Täältä löytyi kätevä lottokone, joka virallisen kissavalvojan läsnäollessa arpoi palkinnon saajaksi vastaajan, joka jätti kommentin numero 20. Voittaja on siis (tattarataa, rumpujen pärinää..!):

CATALINA

Onnea, onnea! Laitatkos yhteystietosi tulemaan minulle sähköpostilla ([email protected]), niin tiedän, mihin osoitteeseen postitan pakettisi.

Lämmin kiitos myös kaikille teille muille, jotka osallistuitte arvontaan ja annoitte mainioita vinkkejä syksystä selviytymiseen. <3 Palaan takuulla kommenttienne pariin jatkossa vielä monet kerrat ja yritän ottaa niistä opiksi. Ehkä tässäkin vuodenajassa tosiaan on mahdollista nähdä jotakin hyvää, vaikka kesän valoa ja lämpöä ei mielestäni mikään voitakaan... Seuraava arvonta on muuten suunnitteilla ensi vuoden alkupuolelle, tulkaahan sitten taas kokeilemaan onneanne! :-)