sunnuntai, 19. elokuu 2012
Halloumifajitas
Halloumifajitas (4 annosta):
2 punasipulia
2 paprikaa
1 kesäkurpitsa
250 g halloumijuustoa
8 kpl tortilloja
2 dl turkkilaista jugurttia
keskivahvaa salsadippiä
Marinadi:
2 rkl öljyä
1 rkl limetinmehua
1 tl oreganoa
½ tl suolaa
ripaus sokeria
mustapippuria
chiliä
Kuori ja viipaloi punasipulit, leikkaa paprikat suikaleiksi ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Siirrä kasvikset kulhoon odottamaan. Valmista marinadi sekoittamalla kaikki sen ainekset keskenään ja kääntele kasvisten joukkoon. Anna sipulin, paprikan ja kesäkurpitsan maustua 15-20 minuuttia ja vokkaa ne sitten kypsiksi kahdessa erässä. Juuri ennen ruokailua ruskista viipaloitu halloumi öljytilkassa, pane turkkilainen jugurtti ja salsa tarjolle pieniin kippoihin ja lämmitä tortillat. Kukin herkuttelija voi täyttää oman fajitansa itse.
Kommentit