Jaiks, edellisestä päivityksestä on ehtinyt vierähtää lähes kuukausi! Keväällä tapahtui kaikenlaista ikävää, enkä vaikeuksien keskellä oikein jaksanut keskittyä sen enempää kokkailuun kuin bloggailuunkaan... :-( Mutta show must go on, joten täällä ollaan taas. Kiitokset teille kaikille ihanille immeisille, jotka olette päivitystauon aikanakin jaksaneet kasvattaa kävijälaskurini lukemaa ja jättäneet kivoja kommentteja!

Tänään paistelin muffinipellillä iltapalaksi suolaisia pikkupannareita. Resepti on melko samanlainen kuin aiemmin tekemissäni kinkku-kasvispannukakuissa, mutta tällä kertaa tein kasvissyöjillekin sopivaa purtavaa jättämällä kinkun pois ja lisäämällä kasvisten määrää. 

1626736.jpg

Juustoiset kasvispannarit (12 kpl)

2 munaa
2½ dl Valion 3 juustoa -ruokakermaa
2½ dl vettä
3 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
timjamia
1½ dl emmental-mozzarella-raastetta
1 pieni sipuli
½ keltainen paprika
10 miniluumutomaattia
100 g (pakaste)parsakaalia

Hienonna sipuli ja kuullota se pannulla, jätä jäähtymään. Leikkaa paprika pieniksi kuutioiksi ja paloittele tomaatit.

Mittaa kulhoon munat, kerma, vesi ja jauhot. Sekoita tasaiseksi ja mausta seos makusi mukaan suolalla, pippurilla ja timjamilla (tai jollakin muulla yrtillä). Lisää joukkoon juustoraaste ja kasvikset.

Voitele muffinivuoat kevyesti ja lusikoi taikina vuokiin. Kypsennä uunin keskitasolla 200 asteessa noin puoli tuntia. Kumoa pannukakut pois vuoista, kun ne ovat ennättäneet hieman jäähtyä.