Viime pääsiäisen tienoilla bongasin Christinan Hedelmäpommista kovin kiehtovalta vaikuttaneen jälkkäri-idean: mämmiä kookosmaidon ja hedelmien kera! Nyt pääsin sitten piiiitkän odotuksen jälkeen testauspuuhiin, kun koitti vihdoin jälleen oikea aika vuodesta. Kuvan annoksessa on siis mämmiä, vaniljasokerilla maustettua kookosmaitoa, banaania ja säilykepersikkaa. Makuyhdistelmä oli erikoinen, mutta ei lainkaan pöllömpi - kannattaa kokeilla, jos vain yhtään tykkää mämmistä ja kookoksesta. : ) Kiitokset Christinalle mainiosta vinkistä!

Yksi noista tipuista löytyi muuten hetkeä myöhemmin olohuoneen lattialta nokkansa menettäneenä. Taisi poloinen joutua lähikontaktiin erään pikkuisen kissapedon kanssa, hih. ; )

1239217304_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Näissä tunnelmissa blogi hiljenee loppuviikoksi, sillä huomisen työpäivän jälkeen nappaan kissan kainaloon ja suuntaan nokan kohti Etelä-Savoa. Luvassa on pääsiäisen viettoa perheen seurassa eli löylyttelyä järvenrantasaunassa (aah!), lueskelua, lautapelejä, grilliruokaa - ja varmaankin taas pari kipollista lisää mämmiä. : )

OIKEIN IHANAA PÄÄSIÄISEN AIKAA kaikille blogissa piipahtaville, muistakaahan rentoutua ja herkutella ahkerasti! Palaan taas kauhan ja kaulimen varteen joskus ensi viikolla...

<3:lla, Canelia