Nyt on päässyt tapahtumaan jotakin aivan käsittämättömän omituista: minä, jota ei I-KI-NÄ arpaonni ole suosinut, onnistuin voittamaan arvonnat peräti kahdessa eri blogissa! Minä, jonka syntymäpäiväkin sattui silloin aikoinaan olemaan perjantai kolmastoista... Ja hitsin pimpulat, miten mahtavat palkinnot oli kummassakin kisasessa - vieläkin pompituttaa ilosta. :-)

Nämä kaikki voitin Christinan blogin eli ihanaisen Hedelmäpommin yksivuotissynttäriarvonnassa:

2034210.jpg

Paketista paljastui siis:

 • kaksi pakettia Muumi-piparimuotteja
  (Ihkuja! Saapas nähdä, minkämuotoisia pipruja meillä popsitaan tulevana jouluna, hih...)
 • pussillinen iloisen värikkäitä karkkeja
  (Päätyvät varmaankin koristeiksi leipomuksiin, kun näyttävät niin kivoilta.)
 • kaksi Pätkistä ja saman verran Suffeleita
  (Naminam, slurps. Maailman kahdeksas ihme, että olivat olemassa vielä kuvaushetkellä. ;-)
 • syksyisiä lautasliinoja
  (Mistäs arvasit, Christina, että lautasliinat ovat yksi heikkouksistani? Kaupasta tarttuu usein - joidenkin mielestä ehkä liiankin usein, pöh - paketti tai kaksi mukaan, vaikka keittiön kaapeissa on lautasliinoja jo aikamoinen kokoelma. Niitä vain ei ikinä voi olla liikaa, tai siis tarpeeksi...)
 • keltaista marsipaania ja Ryhdy itse marsipaanitaiteilijaksi -vihkonen
  (Jihuu, kivaa! Pitäisikin joku ilta piiitkästä aikaa pitää marsipaanitreenit; muistelen, että sitä höpsöä lammastakin oli taannoin tosi hauska askarrella. Tuon keltaisen pötkön varalle minulla on jo muuan suunnitelma, siitä ei näillä näkymin tule lammasta. :-)
 • ja sitten vielä tosi söpö kissanpentukortti, miau!

Meidän kisuneitiäkään ei ollut unohdettu, vaan paketista löytyi myös jotakin pienelle karvapallerolle sopivaa. Kuvassa Lumikki uteliaana koekäpälöimässä uusia lelujaan. "Hei, mikäs se tämä kapine on? Uskaltaisikohan tuota hipaista, sillai ihan varovasti..? Lääps!"

2034212.jpg

Toinen voitto osui kohdalleni Tiinan tekeleiden arvonnassa. Blogi on käsityöaiheinen, joten ylläri-pyllärikin oli luonnollisesti Tiinan omien käsien tuotosta: itse virkattu iiiihana kaulahuivi ja tosi nätti metallilankakoru. Kumpikin luomus pääsee takuulla ahkeraan käyttöön! Tuo kaulakoru on nappaamassani otoksessa vähän hassusti (taisi kärsiä postimatkan aikana, täytyy hieman fiksailla); käykää ihmeessä vilkaisemassa parempi kuva korutaiteilijan omasta blogista. Tumma huivi oli myös "aavistuksen verran" vaikea kuvattava, kun ei paikalla sattunut olemaan ketään mannekiinia, jonka kaulaan olisin voinut sen kietaista valokuvaamisen ajaksi. :-)

2034213.jpg

Lämpimät kiitokset vielä kerran Christinalle ja Tiinalle todella mieluisista paketeista! <3 Jonkin aikaa muuten elin siinä toivossa, että ei kahta onnenpotkua ilman kolmatta. Mutta ei, pihkura sentään, en voittanut sitä viiden miljoonan lottopottia. ;-)