Tykästyin niin tähän valokuvaan, että pakko lätkäistä se blogiin, vaikka tuo jälkiruoka ei ollutkaan sieltä parhaasta päästä. Kuvassa siis harvinaista herkkua (auringonsäteitä!) ja sen lisäksi wannabe-rahkaa: olin jo vaahdottanut kerman, kun tajusin, että jääkaapissa pönöttänyt purkki ei ollutkaan rahkaa vaan tuorejuustoa... Vaan tulipahan sitten tällaistakin kokeiltua.

1302186.jpg

2½ dl Flora Vispiä
200 g kuningatartuorejuustoa
200 g vadelmia
sokeria
vaniljasokeria

Vaahdota Flora Vispi ja sekoita joukkoon tuorejuusto. Lisää vadelmat ja makeuta sokereilla oman makusi mukaan.

Ensimmäistä kertaa testasin tuota kuningatartuorejuustoa eikä maku oikein ollut mieleeni, oli jotenkin liian esanssista. Siksi en tähän jälkiruokaankaan liiemmin ihastunut. Vadelmavaahto voisi kuitenkin sopia mainiosti osaksi jonkinlaista kerrosjälkkäriä; käykäähän raportoimassa kokemuksistanne, jos tulette joskus kokeilleeksi :-)