Viime päivinä on tullut vaihteeksi leivoskeltua useampaan otteeseen, mutta on täällä muitakin kuin jauhopeukaloita heiluteltu. Tähän väliin siis vielä yksi jälkiruokavinkki, ennen kuin siirrytään hetkeksi vähän toisenlaisten herkkujen pariin. : ) Paistettuja banaaneja ja jätskiä, olkaatten hyvät:

 

Paistetut banaanit

Kuori haluamasi määrä banaaneja; tähän sopivat mainiosti myös ne pöydällä lojuvat, jo pikkuisen ylikypsät yksilöt. Leikkaa hedelmät puoliksi ja halkaise vielä pituussuunnassa. Paista pannulla voissa molemmin puolin, kunnes pehmenevät sopivasti. Tarjoa lämpiminä vaniljajäätelön ja vaahterasiirapin (slurrrps!) kera.

Täytyy tunnustaa, että täällä on vietetty oikein paistetut banaanit -aikakautta sen jälkeen, kun pitkän tauon jälkeen taas muistin tämän ihanan herkun olemassaolon. : D Tästä ei kyllä jälkkärin tekeminen voi enää paljon nopeammaksi tai helpommaksi muuttua, vai mitä olette mieltä?