Sain kimmokkeen väsätä piiitkästä aikaa pannaria, kun selailin uusimman Yhteishyvän ruokaliitettä ja silmiin osui tämä mukavan trooppiselta vivahtava resepti. Makiaa oli ja muutenkin ihan maittavaa, joten uskallan suositella tätä kaikille muillekin herkkujen ystäville. : )
Palmusaaren pannukakku
3 munaa
6 dl maitoa
½ dl sokeria
2 prk (à 227 g) ananasmurskaa
2 rkl rypsiöljyä
3 dl vehnäjauhoja
1 dl kookoshiutaleita
Vatkaa kananmunien rakenne rikki kulhossa, sekoita joukkoon maito ja sokeri. Kaada sekaan ananasmurskat liemineen. Lisää vielä öljy, vehnäjauhot ja kookoshiutaleet. Sekoita taikina tasaiseksi ja jätä turpoamaan noin puoleksi tunniksi.
Kaada taikina voidellun leivinpaperin päälle uunipannulle. Kypsennä 225-asteisen uunin alatasolla 20-30 minuuttia. Pannarin kaveriksi sopivat mainiosti hedelmät joko hillon muodossa tai tuoreina; kuvan palanen on joutunut pieneksi pilkottujen mansikoiden, banaanin ja kiivin piirittämäksi. Oli muuten kerrankin oikein makeita ja maukkaita mansikanmollukoita, vaikka olivatkin ulkomailta rahdattuja - namimaiskis!!!
Kommentit