Ajattelin laittaa tänne vertailun vuoksi pari kuvaa kaakuista, jotka tein loppukeväästä - silloin, kun leivontainnostukseni oli vasta alkanut heräillä enkä ollut pahemmin ennättänyt treenata. Näistä siis on lähdetty liikkeelle pari kuukautta sitten; nyt jäädään vain mielenkiinnolla seurailemaan, tekeekö harjoitus mestarin vai ovatko aikaansaannokseni vielä vuoden tai parin päästä samaa tasoa kuin nämä ;-)

Tällaista kakkua syötiin 30-vuotissynttäreilläni. Välissä oli appelsiini-valkosuklaamoussea, päällä hedelmiä, mansikoita ja kiille hyytelösokerista. Pursottamisen salat olisi kiva oppia jossain vaiheessa...

723896.jpg

Tässä ihka ensimmäiset "tilaustyöni" eli kakut, jotka leivoin toukokuussa tuttavan synttärijuhliin. Kuvassa Pätkis-kakku, mangojuustokakku, piparinmakuinen puolukkakakku ja rahkapiirakka. Kahden keskimmäisen reseptit bongasin Marien blogista. Erityisesti puolukkakakusta pidettiin kovasti, mutta nuo muutkin olivat niin hyviä, että varmasti teen niitä vielä moneen kertaan uudelleenkin. Palataan siis asiaan tuonnempana.

723921.jpg