Osallistuin tuossa jonkin aikaa sitten Siiliparatiisin yksivuotisarvontaan ja suureksi ilokseni osoittauduin Onnettaren suosikiksi. Jippijaijee! : ) Eilen kiikutti postinkantaja kotiovelleni paketin, jonka sisällöstä olen edelleen aivan intopinkeänä ja tohkeissani. Katsokaa nyt, miten iiiiiiiiihania juttuja voitin:

  • superhauskoja sammakkoprinssimuffinivuokia (ihka ensimmäiset Wilton-tuotteeni, tästä se lähtee... : )
  • söpöjä sydämenmallisia koristerakeita
  • mainion sammakkomuotin
  • vaaleanpunaisia,valkopilkullisia muffarivuokia - vähänkö hempeitä <3
  • keväisen vihreää marsipaania

Täällä mie ilosta tanssahtelen ja mietin, mitä kaikkia ihanuuksia noilla saa loihdittua. Jokaiselle tavaralle löytyy aivan varmasti käyttöä; muffareita ainakin pitää päästä leipomaan ihan heti kohta, jotta pääsen testaamaan uusia ihanaisia paperivuokiani. : ) Kiitos vielä kerran aivan mahtavasta palkinnosta, Sanna!

Muutakin mukavaa tähän päivään on mahtunut. Sain näet kuulla, että Arabian Muumi-valikoima on jälleen kasvamassa; uuden mukin pitäisi ilmestyä kauppojen hyllyille (ja meikäläisen kaappiin, totta kai) parin viikon sisällä. Ken on blogia seurannut, ehkä arvaakin, että tämä oli minulle Ilouutinen isolla iillä. : ) Ja sokerina pohjalla: huomenna on maaliskuun ensimmäinen eli ensimmäinen virallinen kevätpäivä! Täältä tullaan, kesä!! <3