No niin, aa niin kuin arvonta päättyi siis viime viikolla ja nyt olisi aika päristellä rumpuja ja paljastaa onnettaren suosikit! Voittajia päätinkin valita tällä kertaa yhden sijasta huikeat kolme, tässä kun ystävänpäiväkin lähestyy ja kaikkea. (Lisäksi vähän innostuin palkintoa kasatessa eivätkä kaikki kamppeet lopulta enää suosiolla mahtuneet yhteen pakettiin. : D Kuvan kissaneiti-kesäheinää ei sitten lähetetä kenellekään, ei huolta; jokin otos tähän vain piti saada koristeeksi, vaikka palkinnot ovatkin vielä kuvaamatta. : ) Lottokoneena toimi jälleen se vanha tuttu, joka tällä kertaa päätti suosia numeroilla 73, 30 ja 64 kommentoineita. Ja nämä onnekkaat ovat...

... ROUVA V, SUVI JA KMSU!

Isot onnittelut kaikille kolmelle! Laitan teille huomiseen mennessä sähköpostia osoitetietojen tiimoilta, että saadaan paketit postiin. : )

Uutta arvontaa pukkaa varmaan jossakin vaiheessa kuluvaa vuotta, tässä kun kävijälaskurin lukema lähestyy pikkuhiljaa seuraavaa tasalukua ja heinäkuussa juhlitaan Canelian keittiön viisivuotis(!)synttäreitä. Blogihan alkaa olla jo ihan vanha käpy! : D Tulkaahan kaikki sitten taas kokeilemaan arpaonneanne uudelleen ja käykää toki sitä ennenkin kylässä, kyökkini ovet ovat aina auki. Oli muuten toooosi kiva lukea noista arvontaan jättämistänne kommenteista, että olette löytäneet täältä testaamisen arvoisia reseptejä ja että tykkäätte myös kuvista ja blogissa vallitsevasta tunnelmasta. Taidanpa siis edelleen jatkaa tällä valitsemallani tiellä... Lämmin kiitos myönteisestä palautteesta ja aurinkoisia talvipäiviä ihan jokaiselle; palaan taas asiaan, kun saan herkkuja loihdittua taikka keksin jotakin muuta postaamisen arvoista. :  )