Rahka on kätevä vaihtoehto silloin, kun jälkkärikokkia laiskottaa tai jos kiire painaa päälle; sen tekemisessä kun ei kauan nokka tuhise. Jonkun tämäntyyppisen reseptin painoin jo aikoja sitten mieleen Valion kermapurkin takaa ja tänään koitti vihdoin aika kokeilla ohjetta. Nykyään markkinoilla on tarjolla jos jonkinmoisia valmiiksi maustettuja kermoja ja rahkoja, joilla saa kivasti vaihtelua vanhoihin tuttuihin herkkuihin.

2192577.jpg

Hedelmäinen mokkarahka

2½ dl vaahtoutuvaa mokkakermaa
200 g vaniljarahkaa
1 prk (410 g) säilykepersikoita
2 banaania

Vatkaa mokkakerma vaahdoksi ja sekoita joukkoon rahka. Valuta persikat ja leikkaa ne kuutioiksi, viipaloi banaanit. Kääntele hedelmät varovasti rahkan sekaan - ja voilà: valmista nautittavaksi!