Nämä suloiset leivonnaiset maistuvat takuulla puulta, ne nimittäin ovat puuta. Ei siis suositella syötäväksi! Sen sijaan herkut soveltuvat mainiosti pikkuleipureiden kahvilaleikkeihin - tai mikä jottei noita voisi käyttää hauskana sisustuselementtinä: leivokset vadille ja kauniin lasikuvun alle ja sitten olohuoneen pöydälle silmänruoaksi. Ruokabloggarit ehkä voisivat hyödyntää puisia ihanuuksia myös kuvausrekvisiittana... :DJos mielit saada kuvan leivoslaatikon itsellesi, niin osallistu ARVONTAAN jättämällä tähän postaukseen kommentti, jossa ilmiannat kaikkien aikojen parhaan joulujälkkärin. Millä teillä herkutellaan aattoiltana: perinteisellä luumurahkalla, piparinmakuisella jäädykkeellä vai jollakin ihan muulla? Reseptinkin saa mielellään paljastaa (ei tarvitse olla omaa tuotantoa), täällä on nimittäin tulevan joulun jälkiruoka vielä täysin hakusessa... :) Naputtele siis kommenttilaatikkoon mahdollisuuksien mukaan myös lempiherkkusi valmistusohje taikka laita linkkivinkki, jos ohje jo löytyy netin syövereistä.

Muistathan arpalipukkeen lunastamisen yhteydessä ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (näkyy ainoastaan minulle) ja/tai mahdollisen oman blogisi osoitteen, jotta saan voittajan sitten aikanaan nopeasti tavoitettua. Osallistumisaika alkaa än-yy-tee-NYT ja päättyy torstaina 13.12. klo 22.00. Arpaonnea kaikille tasapuolisesti! :)

EDIT. 14.12.2012: Arvonta on nyt päättynyt, kiitos kaikille mainioista jälkkärivinkeistä! Hyviä ehdokkaita tuli niin monta, että onneksi on vielä yli viikko aikaa pähkäillä, mikä niistä päätyy joulupöytämme makeaksi herkuksi tänä vuonna... :D Arvonnan suoritin vanhaan tuttuun tapaan satunnaislukugeneraattorilla ja onni potkaisi tällä kertaa kommentoijaa numero 18. Leivospaketin uusi omistaja on siis VILIJAANA, isot onnittelut (ja tiedoksi, että laitan kohtapuoliin sähköpostia asian tiimoilta)! :)