Mietitkö, mitä tarjoaisit illanistujaisissa, millä ruokkisit talkooporukan tai mitä pakkaisit mukaan eväskoriin kesäpiknikille? Mitäs sanoisit kolmioleivistä? : ) Tällaiset herkkuleipäset ovat myös tosi kätevä tapa testata erilaisia täytevaihtoehtoja voikkarikakkua silmällä pitäen, jos ei viitsi kokonaista isoa kakkua ruveta kasaamaan. Näiden kalkkunakolmioiden ohje on peräisin Yhteishyvän ruokalehdykästä 5/09, jonka sivuilta onkin löytynyt jo useampi testaukseen päätynyt resepti...

Täyte:

1 tlk ananasmurskaa
200 g kalkkunaleikettä
250 g maitorahkaa
200 g valkosipulituorejuustoa
1½ dl kurkkusalaattia
1 rkl sinappia
½ tl pippurisekoitusta

Lisäksi:

20 viipaletta paahtoleipää
salaattia

Laita ananasmurska lävikköön valumaan ja hienonna kalkkunaleikkeet monitoimikoneessa. Yhdistä kaikki täytteen ainekset keskenään ja sekoita tasaiseksi tahnaksi. Levitä puolille leivistä salaattia ja täytettä. Nosta loput leipäviipaleet kanneksi päälle ja leikkaa leivät kulmittain puoliksi.