Viu ja vau, mitä vanha(hko)t silmäni näkevätkään: blogin laskuri näyttää tällä hetkellä jo 136 436 kävijää! Iso iloinen kiitos kaikille lukemaa kartuttaneille ja tervetuloa piipahtelemaan Canelian keittiössä myös jatkossa! Muistattehan, että päivityksiä on kätevä seurata esimerkiksi Blogilistan kautta - tässäpä linkki, jos joku haluaapi käydä lisäämässä minut omalle vakoilulistalleen: Lisää suosikiksi

Noin upea kävijämäärä on oiva syy pyöräyttää pitkästä aikaa käyntiin ARVONTA, eikö vain? (Tarviiko sitä nyt muka aina vain pelkkiä tasalukemia juhlistaa..? : D) Alla olevassa kuvassa on muuten aito eteläsavolainen kesäperhonen - tuli mökillä vähän kokeiltua luontokuvausta, vaihtelevalla menestyksellä. : )

1249055159_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Arvontaan pääsee mukaan jättämällä jonkinmoisen kommentin tähän postaukseen. Muistathan kommentoinnin yhteydessä ilmoittaa sähköpostiosoitteesi (ei huolta, se näkyy ainoastaan minulle) ja/tai mahdollisen oman blogisi osoitteen, jotta sitten aikanaan tavoitan voittajan helposti.

Huomenna lähden pariksi viikoksi nautiskelemaan Espanjan auringosta - olé! - joten päivityksiä ei taida nyt vähään aikaan olla luvassa. Blogin kesäkisa on voimassa koko reissuni ajan ja vielä vähän sen jälkeenkin, jotta kaikki halukkaat ennättävät osallistua: arvonta-aika päättyy lauantaina 22.8. klo 21.00. Voittajalle on luvassa palkinto, joka liittyy etupäässä leivontaan ja on enimmäkseen vaaleanpunainen... : )

Ihanaa elokuun alkua kaikille ja roppakaupalla onnea arvontaan!

<3:lla, Canelia