Taas olisi (sika)helppoa reseptiä tarjolla, olkaapa hyvät! Täällä ollaan jo solahdettu leppoisiin pääsiäistunnelmiin ja kokkauksetkin ovat vähän sen mukaisia: sieltä luikitaan, missä aita näyttää matalimmalta. Katsotaan sitten pyhien jälkeen, josko sitä jaksaisi vaihteeksi loihtia jotakin astetta mutkikkaampaa. : ) Merjan blogia taannoin tutkaillessani törmäsin näihin kivoihin pääsiäisleivoksiin, jotka ehtii varmasti kiireisempikin kotileipuri pyöräyttämään. Kyllä nuo valmistaikinat vaan ovat käteviä! 



Helpot pääsiäisleivokset (10 kpl)

500 g pakastevoitaikinalevyjä
200 g vaniljarahkaa (Valio)
pari säilykepersikan puolikasta
tomusokeria
pääsiäisnamuja

Nosta voitaikinalevyt leivinpaperilla peitetylle uunipellille. Leikkaa hieman sulaneet levyt kahtia neliöiksi ja levitä kunkin taikinaruudun keskelle vaniljarahkaa, suunnilleen ruokalusikallinen per leivos. Aseta päälle persikanviipale. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla noin 20 minuuttia. Siivilöi jäähtyneiden leivosten päälle tomusokeria ja koristele värikkäillä pääsiäisnamuilla.