Jihuu, taas löytyi muffinssipellille uutta käyttöä! Idean näihin helposti valmistuviin pikkupannareihin sain Kotivinkin nettisivuilta, joskin alkuperäinen resepti taas muuttui käsittelyssäni jonkin verran... :-) Ihan hyviä tuli tälläkin ohjeella, mutta ensi kerralla taidan laittaa joukon jatkoksi vielä puolikkaan sipulin ja hieman reilummin mausteita.

1421904.jpg

Kinkku-kasvispannukakut (12 kpl)

2 munaa
3 dl vettä
2 dl ruokakermaa
3 dl vehnäjauhoja
suolaa
mustapippuria
1 dl emmentalraastetta
100 g kinkkua
10 kpl miniluumu- tai kirsikkatomaatteja
100 g (pakaste)parsakaalia

Mittaa kulhoon kananmunat, vesi, kerma ja jauhot. Sekoita tasaiseksi ja mausta seos suolalla ja pippurilla. Lisää joukkoon juustoraaste, suikaloitu kinkku, paloitellut tomaatit ja parsakaalit.

Voitele muffinivuoat kevyesti ja annostele taikina vuokiin. Kypsennä 200-asteisen uunin keskitasolla puolisen tuntia. Kumoa pannarit pois vuoista hieman jäähtyneinä ja popsi vaikkapa teen kera aamu- tai iltapalaksi.