Rieskarullia oli jo pitkään pitänyt kokeilemani, mutta aina se oli syystä tai toisesta jäänyt. Onneksi Mutikaisen Mimmi sattui tekemään tämmöisiä jonkin aikaa sitten, niin siitäpä ajatus muistui taas mieleen ja pääsin vihdoin tuumasta toimeen. Täytyy sanoa, että kyllä kannatti kokeilla: tosi vähällä vaivalla ja vikkelästi sai purtavaa tarjolle, ja hyvää oli! Täytteet voi tietysti valita omien makumieltymystensä mukaan, vain taivas on rajana vaihtoehdoille. : ) Itse kokeilin vähän mielikuvituksettomasti kahta melko samanlaista täytettä, kun aika kiireellä näitä väkersin juuri ennen vieraiden tuloa...

Kinkkurullat:

ohutta rieskaa (esim. Polarbrödin Kotirieska)
ruohosipulituorejuustoa
pippurikinkkua
jääsalaattia
kirsikkatomaatteja pieneksi pilkottuina

Kalkkunarullat:

ohutta rieskaa
valkosipuli & yrtit -tuorejuustoa
kalkkunaleikettä
ruukkusalaattia

Voitele rieska tuorejuustolla. Levitä päälle kinkku- tai kalkkunasiivut ja muut täytteen ainekset. Kääri rieska napakalle rullalle ja leikkaa haluamasi kokoisiksi annospaloiksi.