tiistai, 23. lokakuu 2012
Hurrrjat Halloween-keksit
Halloween-keksit (noin 15 kpl)
1 dl kuohukermaa
7 kpl Kick-patukoita (à 19 g)
n. 15 kpl Digestive-keksejä
Mittaa kuohukerma kattilaan ja pilko Kick-patukat joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi ja keittele keskilämmöllä, kunnes lakutoffee on sulanut kerman sekaan. Jatka sitten keittämistä hiljalleen vielä viitisen minuuttia, jotta seoksesta tulee sopivan paksua. Levitä lakritsikinuski keksien päälle; hommassa kannattaa olla ripeä, koska kinuski jähmettyy keksin pinnalla nopeasti. Tarvittaessa voit lämmittää kattilassa olevaa seosta uudelleen, jos se ehtii kovettua liiaksi. Koristele keksit halloweenmaisen ällöttäviksi haluamallasi tavalla. Irtokarkkeja käyttämällä pääsee helpolla, mutta jos olet hyvää pataa pikeerin kanssa, niin kokeile vaikkapa hämähäkinseittiä Kakkumonsterin tyyliin. :)
Kommentit