Aprillipäivän jälkkäriksi tein paistettuja munia, tai siis "paistettuja munia". Pikkuisen olisi tehnyt mieli kuvausta varten pilkkoa lautasen reunalle kurkkua ja tomaattia ja laittaa aterimiksi haarukka ja veitsi, taka-alalle ehkä pippurimylly häämöttämään - josko joku vaikka olisi mennyt lankaan..? : D Tosiasiassa kyseessä on siis pääsiäiseen sopiva rahkajälkiruoka, joten päädyin sitten kumminkin marssittamaan rekvisiitaksi pienen tipuarmeijan. Tällä kertaa valitsin valkosuklaa-limerahkan makua antamaan, mutta ehkä tavallisella maitorahkalla olisi lopputulos ollut vähän raikkaampi. Ihan syötävää tosin tuli tästäkin kokeiluerästä. : )



"Paistetut munat"

2 dl kuohukermaa
1 tl sokeria
2 tl vaniljasokeria
200 g valkosuklaa-limerahkaa (Valio)
säilykepersikan puolikkaita

Vatkaa kerma vaahdoksi, mausta sokereilla ja sekoita joukkoon rahka. Jaa rahkaseos lautasille tai jälkkärikippoihin ja asettele kuhunkin annokseen persikanpuolikas keltuaiseksi. Syö iloisin mielin, keväästä nauttien. : )