1125869.jpg

Teki mieli vihdoin ja viimein kokeilla mansikkakermaa, jota oli jo monella kauppareissulla tullut katseltua sillä silmällä. Niinpä pyöräytin iltaherkuksi tällaisen pikaisesti valmistuvan rahkajälkkärin:

2,5 dl vaahtoutuvaa mansikkakermaa
250 g maitorahkaa
3-4 rkl sokeria
2 tl vaniljasokeria
pakastemansikoita
1 prk (415 g) säilykepersikoita

Vatkaa kerma vaahdoksi, lisää rahka ja makeuta sokereilla. Sekoita joukkoon sulatetut mansikat (laitoin noin 20 kpl) ja pieneksi kuutioidut persikat. Säästä halutessasi yksi persikanpuolikas annosten koristelua  varten.

Minkälaisia kokemuksia teillä muilla on tuosta Valion mansikkakermasta? Mihin kaikkeen olette sitä käyttäneet? Sopisikohan se mahdollisesti myös kakkujen koristepursotuksiin?