1063473.jpg

Tänä iltana Canelian köökissä nuuhkittiin jouluisia tuoksuja, kun keittelin glögikiisseliä Valion sivuilta löytämälläni reseptillä. Tästä määrästä riittää suunnilleen kolmeen annokseen:

½ l glögiä
2 rkl perunajauhoja
n. 15 kpl siemenettömiä tummia viinirypäleitä

Mittaa glögi teräskattilaan ja sekoita joukkoon perunajauhot. Kuumenna seosta koko ajan hämmentäen, kunnes se kiehahtaa. Nosta sitten kattila pois levyltä ja kaada kiisseli tarjoiluastiaan. Halkaise pestyt rypäleet puoliksi ja lisää ne kiisselin joukkoon.

Tämän jälkiruoan voi nautiskella joko jäähtyneenä tai vielä hieman lämpimänä. Kiisselin kaveriksi sopii oivasti vaahdotettu Flora Vanilla, nam! Sitten vielä muutama kynttilä pöydälle palamaan, ja joulun odotus voi alkaa :-)