Tämäpä oli maukas ateria, vaikka itse sanonkin, ja helppo valmistaa! Ensin tiput kypsymään:

Broilerinfileet

Asettele fileet kevyesti öljyllä voideltuun uunivuokaan ja ripottele niiden päälle broilerimaustetta. Paista 180-200 asteessa uunin keskitasolla 30-35 minuuttia, kunnes liha on kypsää. Odotellessa ehtii mainiosti pyöräyttää valmiiksi aterian muut osaset.

Mangokastike

200 g kermaviiliä
1 dl (tai vähän vajaa) majoneesia
5 viipaletta säilykemangoa, tuore käy toki myös

Sekoita kermaviili ja majoneesi keskenään ja lisää joukkoon pieniksi kuutioiksi leikattu mango. Ylimääräiset hedelmäviipaleet voit käyttää annoksen koristeluun.

Tämän helppoakin helpomman kastikkeen ohjeen olen saanut äidiltäni. Hän vinkkasi, että joukon jatkoksi voi halutessaan lisätä myös ananasta ja/tai mangososetta (Pilttiä tms.), jos kaipaa vielä lisää makua ja väriä; itse olen toistaiseksi tyytynyt tähän yksinkertaiseen perusversioon, koska sekin maistuu mielestäni tosi hyvältä.

Lisäkkeeksi keittelin tällä kertaa basmatiriisiä, johon hetken mielijohteesta lisäsin hieman kookoshiutaleita makua antamaan. Olen jokseenkin ihastunut kookokseen, jos en ole vielä muistanut mainita ;-)

773484.jpg